banner 2

Asociaţia Om Bun a finalizat proiectul ''Femei active in mediul rural''

În urma conferinței de presă ce a avut loc ieri, 25.08.2016, Asociația Om Bun vă comunică faptul că prima ediție a proiectului Femei active (PFA) în mediul rural s-a încheiat. Proiectul ce a avut drept scop conștientizarea antreprenoriatului feminin în rândul a 300 de femei din cinci comune din județul Iași, respectiv Tansa, Dagata, Tibana, Tibanesti și Horlesti, s-a desfășurat în perioada 01.06.2016-31.08.2016.

Scopul proiectului a fost atins prin participarea la un curs de formare privind dezvoltarea aptitudinilor și a competențelor în inițierea de mici afaceri și prin servicii de consiliere. În comunele sus menționate echipa de implementare a efctuat deplasări în perioada 1 iulie-1 august pentru a susține cursurile de inițiere în antreprenoriat și consiliere pentru femei. 

Participantele  care au elaborat cele mai bune 20 de proiecte au fost premiate cu participarea la un seminar și workshop și diseminare a bunelor practici.

Asociația "Om Bun" mulțumește tututor colaboratorilor, de la instituții, persoane fizice și până la mass-media pentru buna colaborare ce a dus la implementarea cu succes a acestui proiect. 

Ultima modificareFriday, 26 August 2016 14:07
Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org