banner 2

5 cm de zapada: institutiile au intrat in panica. Cum se circula prin judet

Dupa ninsoarea slaba care a acoperit judetul cu un strat superficial de zapada, autoritatile au intrat in panica. Consiliul Judetean Iasi a transmis un comunicat de presa prin care a informat opinia publica asupra faptului ca in urma precipitaţiilor sub formă de ninsoare din cursul nopţii trecute şi din această dimineaţă, în intervalul orar 19:00-07:00, pentru activitatea de deszăpezire s-a intervenit pe 35 de drumuri judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică, cu un număr de 14 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, deservite de 28 persoane şi s-au consumat 136 tone de material antiderapant (nisip şi sare).

În acest moment toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.

Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene în perioada următoare este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232 255 961.

Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

Ultima modificareWednesday, 27 January 2016 16:19

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org