banner 2

CSMS Iasi, un pas mai aproape de playoff

Recomandat CSMS Iasi, un pas mai aproape de playoff

FC Botoşani a ratat prima ocazie în meciul de la Iaşi prin Bordeanu. Replica gazdelor a venit după o jumătate de oră. Bole nu a reuşit să trimită mingea în poarta apărată de Pleşca.
Chiar înaintea pauzei, jucătorii lui Nicolo Napoli au dezgheţat tabela. Enescu a şutat în bară, iar Vasile Gheorghe a fost atent şi a bifat al 4-lea gol stagional.Oaspeţii au început în ofensivă şi repriza secundă - Fulop şi-a trecut în cont o ocazie importantă. Ratarea meciului i-a aparţinut lui Onduku. Nigerianul nu a găsit golul din poziţie ideală şi CSMS Iaşi a câştigat la limită, scor 1 la 0."Sunt mulţumit de jucătorii mei, au făcut un meci foarte bun, am muncit mult, am meritat rezultatul. În repriza a doua, am avut 2-3 ocazii clare de a închide meciu," a declarat după meci Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi.Cristian Pustai, antrenor FC Botoşani: "din păcate, am primit iarăşi în ultimul min din prima repriză gol, un gol care a schimbat mult aspectul jocului. Am întâlnit o echipă care, în momentul în care marchează, greu mai pierde acel joc."După această victorie, echipa lui Nicolo Napoli s-a apropiat la un punct de ultimul loc care asigură prezenţa în playoff, scrie Digi24Iasi.

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org