banner 2

Student iesean, injunghiat in campusul din Tudor

Recomandat Student iesean, injunghiat in campusul din Tudor

Un nou caz şocant a avut loc într-un campus studenţesc din Iaşi. Un student de 23 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce un bărbat i-a tăiat gâtul.

Tânărul de 23 de ani, student al Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, a fost preluat de către un echipaj SMURD dintr-un cămin studenţesc. El avea gâtul tăiat şi, la sosirea medicilor, zăcea într-o baltă de sânge.Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul, dar poliţiştii l-au reţinut deja pe agresor. Este vorba despre un masterand în vârstă de 43 de ani.Studentul a fost operat de urgenţă şi este, în continuare, în stare foarte gravă.


Al doilea caz în mai puţin de o lună

Un alt caz dramatic petrecut în căminele studenţeşti din Iaşi a avut loc la data de 9 noiembrie. Atunci, un student pe nume Aurelian Giosan şi-a ucis un coleg şi şi-a rănit grav un altul, internat şi acum în spital. Tânărul a comis crima pentru bani, dar nu-şi recunoaşte faptele, dând vina pe un oarecare "Vladimir", un personaj care nu există, pentru cele întâmplate.

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org