banner 2

Inca un deces la Colectiv. Bilant sumbru: 62 de morti

Un tanar ce era internat de mai bine de o luna si jumatate la Spitalul de Arsuri din Bucuresti a decedat astazi dimineata, transmite Digi 24.Conform sursei citate, tanarul a fost in stare critica mai bine de 6 saptamani.Decesul tanarului a fost confirmat astazi dimineata de catre Ministerul Sanatatii.
O tanara in varsta de 36 de ani decedase, duminica noaptea, intr-un spital din Germania, unde fusese transferata de la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar.
In spitalele din Bucuresti mai fiind internati 18 oameni raniti in incendiu, iar in strainatate alti 22, a informat luni seara Mediafax.In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In primele trei saptamani, care s-au scurs de la tragedie, au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, pe 22 noiembrie, la 60. Duminica, o alta persoana a ajuns pe lista neagra, la care s-a adaugat si tanarul ce a murit azi-dimineata.
hotnews.ro

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org