banner 2

PSD-istii ieseni se revolta impotriva europarlamentarului Catalin Ivan

Social-democratii ieseni sunt revoltati de declaratiile europarlamentarului Catalin Ivan. Acestia sunt de parere ca Ivan ar trebui sanctionat pentru "compromiterea si distrugerea celui mai puternic partid politic din Romania".

"Opinia publica trebuie sa stie adevarul despre Ivan: de opt ani este europarlamentar si in tot acest timp nu a facut altceva decat sa incaseze lunar salarii de aproape 10.000 de euro. Nu a facut nimic pentru orasul care l-a votat europarlamentar. Nu mai reprezinta nimic nici in politica locala, nici in cea nationala, dar se agata cu disperare de PSD. Dupa ce nu va mai fi europarlamentar, in anul 2019, Ivan Catalin va trebui sa se apuce de munca, sa-si gaseasca si el un serviciu, pentru ca 10 ani de incasat lefuri uriase fara sa faci nimic sunt de ajuns si fara a avea un CV care sa il recomande. Reamintim tuturor si faptul ca Ivan Catalin nu a reusit nici macar sa conduca o organizatie de sector din Bucuresti, de la care a fost alungat de membrii de partid pentru aroganta si incompetenta. Asa se intampla cand nu ai condus macar o scara de bloc, dar fiind promovat ca tanara speranta, fara minima experienta, vrei sa conduci tara, partidul, Europa... Ce constructie noua si credibila mai poate propune cand a probat deja ca este un ratacit politic si cand coabiteaza doar cu exclusi din PSD, gen Sorin Grindeanu?", sunt de parere membrii organizatiei PSD Iasi.

 

 

Sursa: BZI

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org