banner 2

Un fost senator construieste un spatiu comercial de 600 de metri patrati

Fostul senator Florin Constantinescu s-a hotărât să investească în afaceri imobiliare. După ce s-a retras din Parlamentul României, politicianul și-a dedicat timpul liber afacerilor, scrie newspascani.com.


De curând a hotărât să construiască un centru comercial a cărui suprafață va avea 600 de mp la care se adaugă 365 mp pentru parcare. Suprafața de teren pe care se realizează investiția este de 1000 de mp. Ea a fost cumpărată în perioada 2006-2007 de SC Morlux Florena SRL, firma politicianului pășcănean, împreună cu o firmă din Suceava, Loial Impex SRL.


În prezent, pe site-ul Primăriei municipiului Pașcani a fost postat un anunț prin care se se supune spre consultare publica Planşa de reglementari și regulamentul local de urbanism (memoriu general) privind P.U.Z. pentru Construire spațiu comercial cu regim de înălțime parter, locuri de parcare și totem, din str. 1 Decembrie , nr.64. Conform unor surse din Primărie, citate newspascani.com, de spaţiul ar fi fost deja închiriat către un lanț important de magazine.

 

 

Sursa: Ziarul de Iasi

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org