banner 2

Zeci de proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Judetean

Featured Zeci de proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Judetean

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni astazi intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Pe ordinea de zi se vor regasi cateva zeci de proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, numiri in structurile consiliilor de administratie al unitatile medicale din subordine, dar si aprobarea unor finantari pentru mai multe obiective. Conform reprezentantilor institutiei judetene, pe ordinea de zi va figura si un proiect de hotarare privind mai multe acorduri de cooperare pentru organizarea unor evenimente in unele comune din Iasi.

"Consilierii vor discuta un proiect de hotarâre privind aprobarea încheierii acordului de cooperare între Consiliul Judetean Iasi, comuna Ruginoasa si Centrul Cultural Ruginoasa, în scopul realizarii proiectului – Tabara de creatie Comori Launtrice, editia a III-a, ce se va desfasura în perioada 1 august-9 septembrie 2017 la Centrul Cultural Ruginoasa, iar judetul Iasi va aloca 6.000 lei în acest sens. In aceeasi localitate se va realiza si Târgul Mesterilor Populari, editia a IV-a 2017, în perioada 19 august -20 august 2017 la Centrul Cultural Ruginoasa, unde judetul Iasi va aloca 9.000 lei în acest sens", au aratat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.

Alesii judetului Iasi vor mai analiza si un alt proiect privind clasificarea drumului comunal DC 16 B Manzatesti –Bosia, pe o lungime de 4,4 kilometri, si a sectorului de drum comunal DC 16 A: Bosia-Ungheni, pe o lungime de 3,1 kilometri, în drum judetean cu indicativul DJ 249 A Iasi (DN 28) – Manzatesti-Bosia-Ungheni.

"Consilierii vor lua act si de un raport de activitate privind participarea presedintelui Maricel Popa la evenimentele cu ocazia Zilei Holocaustului organizate în Israel în perioada 23-28 aprilie 2017, un alt raport privind participarea presedintelui la Conferinta WasteExpo 2017 – New Orleans din America de Nord in perioada 8 -11 mai 2017. Va mai fi prezentat un alt raport de activitate privind participarea sedului Consiliului Judetean la programul profesional international cu tema Management si design muzeal din perioada 18 – 28 iunie 2017", au mai precizat reprezentantii institutiei judetene.

 

 

Sursa: BZI

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org