banner 2

Asociatia Om Bun, proiect de suflet pentru 30 de copii

Asociatia Om Bun a lansat proiectul „Copil destept, copil de la tara”, finantat din fondurile Consiliului Judetean Iasi, ce se va desfasura in perioada 1 iunie – 15 septembrie 2016. Scopul proiectului este cresterea calitatii vietii pentru un grup de 30 de copii din comuna Tibanesti, copii introvertiti, care apartin grupurilor vulnerabile. Prin intermediul acestui proiect se doreste eliminarea barierelor in calea integrarii in viata sociala, prin socializare, orientare si consilierea acestora.

Pe parcusul a doua luni de zile, iulie si august, in zilele de marti, miercuri si joi, intre orele 09 – 13.00, se vor desfasura cate doua ateliere de creatie si un atelier de terapie ocupationala. Cei 30 de copii de la Palatul Copiilor Tibanesti, vor participa, sub supravegherea a celor doi formatori de ateliere de terapie ocupationala si a unui psihoterapeut, vor participa la ateliere de creatie si terapie ocupationala (atelier de decoratiuni si pictura pe sticla, atelier de podoabe traditionale si tablouri Quilling, orientare si consiliere psihopedagogica). Mai apoi, vor merge intr-o excursie de o zi in Municipiul Iasi si vor organiza o expozitie cu lucrarile copiilor realizate in cadrul scolii de vara.

Ultima modificareMonday, 08 August 2016 11:34

Comentarii

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org