Sunt alimente care nu au ce să caute in frigider. Nu doar că nu se pastrează mai proaspete, dar se vor strica mai repede. Iată 10 exemple de alimente care ar trebui depozitate in cămară, nu în frigider.
Mierea – acest aliment se menține foarte bine daca îl pui într-un borcan care se inchide etanș. Nu este nevoie să bagi mierea în frigider pentru că se va intări.
Usturoiul – dacă îl păstrezi în frigider va începe să înmugurească. Totodată, se va înmuia mult mai repede, așa că este bine să îl ții în locuri uscate și răcoroase.
Roșiile – dacă pui roșiile în frigider își vor pierde aroma, pentru că aerul rece stopează procesul de coacere. Și textura roșiei va fi modificată dacă este ținută la frigider.
Cafeaua – dacă păstrezi cafeaua în frigider nu înseamnă că își va păstra aroma mai mult timp. Dimpotrivă! În plus, celelalte alimente vor căpăta o aromă de cafea. Dacă ai cantități mari de cafea, păstreaz-o în congelator, iar cantitățile mici, în locuri uscate și întunecate.
Citeste continuarea pe Eu, Femeia