140 de jandarmi vor pazi meciul de fotbal dintre CSMS Iasi si Gaz Metan Medias

Astazi, 28 februarie 2015, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, începând cu ora 18.00, se va disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M.S. Iasi si Gaz Metan Medias.  La aceasta manifestare sportiva masurile de ordine vor fi asigurate de 140 de jandarmi, politisti, politisti locali si pompieri. Accesul în stadion se va face pe baza de bilete si abonamente, începând cu ora 16.30.
Fortele de ordine vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfasurarii acestei competitii sportive, atât în arena sportiva, cât si în imediata apropiere a stadionului.  
În cazul producerii unor acte de violenta când este pusa în pericol viata sau integritatea corporala a celor prezenti în arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.”Jandarmeria Iasi recomanda suporterilor sa nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitându-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente. Cetatenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarul unic de urgente 112″, au transmis reprezentantii Jandarmeriei prin intermediul unui comunicat de presa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Expozitia temporara Mestesugul pierdut. Ceramica in rituri funerare

URMĂTORUL ARTICOL

3TS Capital intra in actionariatul firmei care opereaza Vola.ro printr-o investitie de 5 milioane Euro

Ultimele știri de la Eveniment