17 noiembrie 2013, Ziua Internationala pentru comemorarea victimelor accidentelor rutiere. Iata programul evenimentului

 

 

 

Programul evenimentului

 

Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei internaţionale pentru comemorarea victimelor accidentelor rutiere, se va desfăşura conform următorului program:

Duminică, 17 noiembrie 2013

16.00 – 17.00 ceremonia religioasă pentru comemorarea victimelor accidentelor rutiere la Mitropolia Moldovei și Bucovinei

După oficierea ceremoniei religioase, oficialitățile prezente la eveniment vor susține un scurt discurs despre prevenirea accidentelor rutiere și despre situația de la Iași (reprezentatul Primăriei Iași, reprezentantul Inspectoratului Poliție Judeţean Iași, reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean, reprezentantul SMURD Iași)

17 – 18.00 marș comemorativ, alcatuit din oameni, biciclete, motociclete, autoturisme, pentru victimele accidentelor rutiere pe traseul  Strada Palat (din faţa Palatului Culturii ) – Sf. Lazăr –  Strada Anastasie Panu –  Strada Palat (în faţă la Palatul Culturii ) 

 17.30 – 18.30 lansare baloane şi aprindere de lumânări, în memoria victimelor traficului rutier, la Palatul Culturii. 

Considerăm prezenţa voastră la eveniment atât un omagiu adus victimelor şi familiilor acestora, cât și o încercare de a sensibiliza pe cei care sunt în drept să ia măsuri pentru diminuarea acestui flagel.

 

Asociatia Naţională pentru Sprijinirea Victimelor şi Prevenirea Accidentelor Rutiere (ANSVPAR) a luat naştere în 2011 la iniţiativa unor jurnalişti şi avocaţi, precum şi a unor  oameni care s-au confruntat personal cu accidentele rutiere. Prin activitatea noastră, urmărim să ajutăm într-un mod cât mai eficient şi mai rapid victimele accidentelor rutiere şi să contribuim la creşterea gradului de siguranţă rutieră în România. 

 

agendadeiasi.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Socant! Copii din Europa de Est, inclusiv Romania, exploatati de o retea de pedofilie din Canada. Sunt implicati preoti, profesori si medici

URMĂTORUL ARTICOL

Politistii de frontiera de la Vama Albita au intocmit dosar penal unui tanar care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter care figura ca fiind furat din Spania

Ultimele știri de la Actualitate