25 martie 2014, zi decisiva pentru coregraful Petru Susu acuzat ca incasa ilegal taxe! Vezi detalii

 

 

 

Marti, 25 martie 2014, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) se va hotari soarta coregrafului Ansamblului Folcloric Doina Carpatilor, Petre Susu, acuzat ca incasa ilegal taxe de la studentii ce-si doreau sa faca parte din aceasta formatie.

Asta, cu toate ca initial, liberalul Adrian Caliman, directorul institutiei anunta nonsalant ca nu va face nimic in acest sens. Din Comisia de Ancheta fac parte, printre altii, si Gabriel Harabagiu, presedinte si director adjunct al CCS, respectiv Marinica Botea, dirijorul si mentorul ansamblului „Doina Carpatilor”. 

 

„Daca o persoana, angajata a Casei de Cultura a Studentilor Iasi, nu da chitanta, directorul trebuie sa organizeze o comisie de ancheta disciplinara in care persoana vizata sa ofere explicatii in legatura cu acest lucru. Directorul este cel care face ancheta si, in urma datelor pe care le are, poate dispune si sanctiunile prevazute de legislatia muncii in vigoare, respectiv de la avertisment si pana la desfacerea contractului de munca”, arata Cristian Melesteu, director in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului (MTS), avand in coordonare casele de cultura ale studentilor din tara si toate activitatile din acest domeniu.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mai multe modificari vor aparea la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi incepand de saptamana viitoare! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Alesii ieseni din PSD vor schimbarea numelui Aeroportului Iasi! Vezi cum s-ar putea numi aeroportul

Ultimele știri de la Actualitate