29 de permise retinute intr-o noapte in Iasi

Numărul de permise reţinute pentru alcool, în acţiunea realizată de către Serviciul Rutier Iaşi în noaptea de vineri spre sâmbătă, a reprezentat un record pentru poliţia ieşeană.

Vă reamintim că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, zeci de echipaje de poliţie au testat sute de şoferi ieşeni, începând cu ora 21 şi până la ora 5 dimineaţă. Poliţiştii au ridicat 29 de permise de conducere de la şoferii prinşi cu alcool. Cei mai mulţi dintre şoferii depistaţi cu alcool au avut concentraţii modice de alcool. Printre cele mai mari alcoolemii au fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, sau 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acţiunea a fost organizată de către Serviciul Rutier Iaşi şi au fost aduse forţe şi de la alte structuri, cum ar fi Serviciul de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică. Echipaje de poliţie au fost poziţionate începând cu ora 21 în zonele Agronomie din Copou, la sensul giratoriu de la Metro, sensul giratoriu de la Valea Ursului, capăt CUG, Holboca, zona Granit din Bularga, dar şi în alte zone ale municipiului Iaşi.

Şeful Serviciului Rutier Iaşi a precizat că acţiunea a fost un succes şi vor fi organizate frecvent astfel de acţiuni. „Vom repeta acest gen de acţiuni, ba chiar vom extinde atât aria de control la nivelul mediului rural, cât şi faptul că vor participa la acţiune şi alte structuri. Dorim ca şoferii să ştie că suntem în stradă mereu şi să nu se urce la volan după ce au consumat alcool“, a precizat comisarul şef Dragoş Moisuc, şeful Serviciului Rutier Iaşi.

 

 

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Cum se face „sterilizarea” banilor publici

URMĂTORUL ARTICOL

Peste jumatate din populatia Romaniei nu au sistem de canalizare

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in