300 de militari, jandarmi si lucratori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) actionează marti (28.01.2014) in peste 20 de localitati ale judetului Buzau

 

 

 

Trei localităţi cu aproape 300 de locuinţe sunt, în continuare, fără curent electric, din cauza ruperii unor stâlpi de medie tensiune.

 

 

„300 de efective, dintre care 150 de militari cu 20 de autocamioane şi utilaje ale armatei, acţionează în peste 20 de localităţi la deblocarea căilor de acces a unor instituţii cum ar fi Azilul de bătrâni din Râmnicu Sărat şi Centrul de recuperare din acelaşi oraş, dar şi la degajarea zăpezii din curţi, prioritate având persoanele bolnave şi bătrânii”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sârbescu.

 

Potrivit sursei citate, angajaţii Electrica au reuşit remedierea defecţiunilor din reţeaua de curent electric şi alimentarea a 10 dintre cele 13 localităţi rămase sâmbătă fără curent electric.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Unitatile de invatamant vor ramane inchise, miercuri 29 ianuarie, in Buzau, Calarasi, Constanta, Ialomita, Prahova, iar joi 30 ianuarie, numai in Vrancea. Si Universitatea Bucuresti isi va suspenda cursurile miercuri si joi (28-29 ianaurie 2014)

URMĂTORUL ARTICOL

In perioada 31 ianuarie – 10 februarie elevii si prescolarii vor intra in vacanta!

Ultimele știri de la Actualitate