5 cm de zapada: institutiile au intrat in panica. Cum se circula prin judet

Dupa ninsoarea slaba care a acoperit judetul cu un strat superficial de zapada, autoritatile au intrat in panica. Consiliul Judetean Iasi a transmis un comunicat de presa prin care a informat opinia publica asupra faptului ca in urma precipitaţiilor sub formă de ninsoare din cursul nopţii trecute şi din această dimineaţă, în intervalul orar 19:00-07:00, pentru activitatea de deszăpezire s-a intervenit pe 35 de drumuri judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică, cu un număr de 14 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, deservite de 28 persoane şi s-au consumat 136 tone de material antiderapant (nisip şi sare).

În acest moment toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.

Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene în perioada următoare este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232 255 961.

Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Protest de amploare la Bucuresti

URMĂTORUL ARTICOL

Un nou centru de business la Iasi

Ultimele știri de la Eveniment