A băut în cantități mari de alcool și a urcat la volanul mașinii! Oamenii legii i-au deschis dosar penal

Polițiștii de la secția de poliție rurală Lețcani au oprit un bărbat care conducea un autoturism. Oamenii legii l-au identificat pe raza localității Movileni. Pentru că emana a alcool, oamenii legii l-au supus testării alcoolscopice. Rezultatul a fost unul șocant. Bărbatul a băut cantități mari de alcool, ulterior urcând la volanul autoturismului. În cauză, individul în vârstă de 64 de ani a fost dus penru prelevări de probe biologice. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal:

În cadrul unei acțiuni, la data de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au identificat un auto ce se deplasa pe raza comunei Movileni.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani.

Întrucât șoferul autovehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar cercetările continuă. au arătat oamenii legii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Doi bărbați din Iași au fost reținuți de polițiști după ce au furat un generator electric

URMĂTORUL ARTICOL

Filmul tragediei de astăzi din Iași! Un copil a murit, tatăl și fratele acestuia sunt internați în spital

Ultimele știri de la Eveniment