A murit un controversat om de afaceri, cu legaturi puternice la Iasi

Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat la şase ani de închisoare în dosarul în care a fost acuzat de mituirea chestorului Dan Fătuloiu, a murit. Potrivit sursei citate de Evz.ro, Cătălin Chelu se afla de două zile în comă renală, în Iordania, acesta decedând noaptea trecută. Controversatul om de afaceri era strans legat si de judetul Iasi, prin prisma afacerilor pe care acesta le derula aici. Cel mai cunoscut business a fost preluarea Vinia SA, tranzactie care a ridicat numeroase semne de intrebare.

Potrivit publicaţiei Viaţa Liberă, Cătălin Chelu a decedat în noaptea de duminică spre luni, la ora 3:00, din cauza unui stop cardio-respirator. Cătălin Chelu se afla în Iordania, ţară în care s-a refugiat după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare, mai scrie Viaţa Liberă.

Condamnat pentru mită

Cătălin Chelu, asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale, a fost trimis în judecată în decembrie 2010, pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă. Alţi trei oameni de afaceri din zona de interes ai lui Chelu, respectiv Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea, au fost acuzaţi de complicitate la infracţiunea de dare de mită, scrie Evz.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Secretarul de stat Maricel Popa, implicat intr-un accident rutier grav

URMĂTORUL ARTICOL

Sotul Cristinei Rus, suspectat de frauda economica, a fost retinut.

Ultimele știri de la Eveniment