ULTIMĂ ORĂ:

Accident feroviar grav in Harghita, miercuri dimineata (04.12.2013)! Soferul unui autovehicul a fortat trecerea la nivel cu calea ferata de pe DN 13 A, la iesire din Praid, moment in care s-a produs coliziunea cu un tren regio de persoane

Accident feroviar grav in Harghita, miercuri dimineata (04.12.2013)! Soferul unui autovehicul a fortat trecerea la nivel cu calea ferata de pe DN 13 A, la iesire din Praid,  moment in care s-a produs coliziunea cu un tren regio de persoane
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că şoferul unui autovehicul a forţat trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 13 A, la ieşire din Praid, la limita cu judeţul Mureş, moment în care s-a produs coliziunea cu un tren regio de persoane.

 

 

În urma accidentului şoferul a fost rănit, pentru scoaterea sa intervenind un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita. Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că bărbatul a fost scos din vehicul şi a fost preluat de un echipaj SMURD Sovata pentru a-l transporta la spital. 

 

Potrivit sursei citate, este blocată atât circulaţia rutieră pe DN 13A, pe o bandă de mers, cât circulaţia feroviară, pe relaţia Praid-Sovata.