Accident feroviar în Podu Iloaiei: Un camion încărcat cu cereale a fost lovit de tren. O persoană a fost rănită – Galerie Foto, Video

Un accident feroviar s-a produs în localitatea ieșeană Podu Iloaiei, atunci când un camion încărcat cu cereale a fost lovit de trenul care circula pe ruta Iași – Hârlău, în zona trecerii de nivel cu calea ferată din Podu Iloaiei, spre Erbiceni. În urma impactului, camionul s-a răsturnat în afara căii de rulare, însă traficul nu a fost blocat. Din fericire, a fost înregistrată o singură victimă, conducătorul camionului, care a suferit răni minore.

La fața locului a intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Iași, care a trimis o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat. Echipajul pompierilor a acționat prompt pentru a oferi asistență medicală șoferului rănit și a-i acorda îngrijiri de prim ajutor necesare.

Accidentul a fost gestionat eficient de către autoritățile competente, iar măsurile au fost luate pentru a restabili cât mai curând normalitatea în zonă. Traficul rutier a putut continua fără probleme, în timp ce echipele de intervenție s-au ocupat de îndepărtarea camionului răsturnat și de investigarea cauzelor accidentului.

Este important să fim conștienți de riscurile asociate traversării liniilor ferate și să respectăm regulile de siguranță în trafic. Astfel, putem contribui la evitarea unor astfel de incidente neplăcute și, implicit, la protejarea vieților noastre și a celor din jurul nostru.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Jale pentru șoferi! Semafoare la Podu Iloaiei! DRDP va monta 12 dispozitive temporare în zonă

URMĂTORUL ARTICOL

Beneficiile consumului de fragi

Ultimele știri de la Actualitate