Accident groaznic la Cernavoda. O masina de teren a rupt parapetul de protectie al unui pod si a plonjat in apa a unui lac de langa Centrala Nucleara. Cinci persoane au murit

 

 

 

Accident groaznic la Cernavoda. O masina de teren a rupt parapetul de protectie al unui pod si a plonjat in apa a unui lac de langa Centrala Nucleara. Cinci persoane, intre care si doi copii au fost gasiti morti in automobil. Un alt copil este dat disparut.

 

 

Accidentul, produs duminica, la ora 17.30, a fost observat de un localnic care a sunat la numarul de urgenta 112. Fortele de interventie au reusit sa scoata masina din apa. Trupurile neinsufletite ale celor aflati in autovehicul au fost aduse la suprafata dupa aproximativ patru ore, informeaza adevarul.ro.

 

Soferul a ratat insa iesirea de pe autostrada catre Medgidia si a mers pana la Cernavoda. Acolo ar fi vrut sa se intoarca pe Drumul National 22C. Nu a mai parcurs decat o scurta bucata de drum pentru ca un pneu al autoturismului a explodat si acesta a plonjat in lacul de langa Centrala Nucleara.

 

Ajunse la morga, rudele soferului au declarat politistilor ca in masina mai era si baiatul de 9 ani care nu a fost gasit. Copilul a fost dat disparut si va fi cautat in cursul zilei de luni.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Situatie incredibila in cazul Conacului de la Poieni din comuna Schitu Duca. Autoritatile romane au dat un verdict surprinzator

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! ANM a emis o avertizare cod galben de ninsoare si polei, valabila la Iasi, in cursul zilei de astazi (20.01.2014)

Ultimele știri de la Actualitate