accident

Accident in Buzau! O persoana si-a pierdut viata, iar alte patru au fost ranite, duminica dimineata (25.04.2014), pe DJ 220, dupa ce un autoturism s-a rasturnat intr-un canal de irigatii

 

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu, „din primele cercetări la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 220 din direcţia Boldu către Ghergheasa, un bărbat de 43 de ani din comuna Râmnicelu a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat într-un canal de irigaţii”, informează Agerpres.

 

 

Comisarul şef Florina Crucianu a declarat că un pasager în vârstă de 22 de ani din Râmnicu Sărat a decedat, iar alte patru persoane, printre care şi şoferul, au fost rănite.

 

„Din cauza stării de sănătate, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru a se clarifica şi acest aspect”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Locuri de parcare speciale pentru femei! Autoritatile din Seul vor pune in aplicare aceasta idee inedita

URMĂTORUL ARTICOL

Alegeri parlamentare 2014! BEC va informa opinia publică si presa asupra prezentei la votla orele 11.30, 14.30, 17.30, 20.30 şi 22.30

Ultimele știri de la Actualitate