ULTIMĂ ORĂ:

Accident mortal pe DN17 in comuna Todiresti, judetul Suceava, in noaptea de vineri spre sambata (3/4.01.2014). Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in pilonul unui pod

Accident mortal pe DN17 in comuna Todiresti, judetul Suceava, in noaptea de vineri spre sambata (3/4.01.2014). Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in pilonul unui pod
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Un tanar in varsta de 21 de ani, din comuna suceveana Todiresti, a murit in noaptea de vineri spre sambata dupa ce masina pe care o conducea a intrat in pilonul unui pod de sustinere a soselei de centura a Sucevei, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat de realitatea.net.

 

 

Potrivit comisarului sef Cristian Papuc, din cadrul Politiei Judetene Suceava, tanarul conducea, vineri seara, in jurul orei 23.00, un autoturism pe DN 17, iar din cauza ca nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, cu ceata densa si carosabil cu mazga, a intrat cu autoturismul in zidul de beton care sustine podul soselei de centura a municipiului Suceava.

 

El a spus ca in urma accidentului tanarul a fost scos din masina de echipaje ISU si apoi preluat de ambulanta care l-a transportat la Spitalul Judetean Suceava unde s-a constatat decesul.

 

Totodata, in urma accidentului, semnalizarea rutiera din zona, impusa dupa ce un alt accident cu trei morti s-a produs in noiembrie 2012, tot in conditii de ceata, a fost avariata, urmand sa fie refacuta de Sectia Suceava a CNADNR.

 

In noiembrie 2012, trei persoane intre care si un copil, aflate in cabina unui autocamion, au murit dupa ce au intrat in acelasi stalp de pod de pe DN 17 in conditii de ceata era densa.

 

Autoritatile sucevene au dispus dupa acel accident ca semnalizarea zonei sa fie luminoasa, dar au cerut proiectantului drumului soselei de ocolire sa gaseasca solutii care sa conduca la evitarea producerii unor astfel de accidente. In prezent, in zona respectiva se lucreaza la construirea unui sens giratoriu in jurul pilonului podului care ar urma sa fie luminat pe timp de noapte.