Accident mortal pe Soseaua Giurgiului! O femeie in varsta de 28 de ani a murit, astazi (06.12.2013), dupa ce a intrat cu masina intr-un camion

O femeie in varsta de 28 de ani a murit, astazi, dupa ce a intrat cu masina intr-un camion, pe Soseaua Giurgiului, au declarat reprezentanti ai ISU Bucuresti.

 

 

Sursele citate au precizat ca, in urma impactului, femeia a ramas incarcerata in autoturism si a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare, potrivit realitatea.net.

 

Echipajul SMURD a incercat sa o resusciteze, insa femeia nu a mai putut fi salvata. Din primele cercetari, politistii rutieri au stabilit ca femeia a incercat sa depaseasca un camion, moment in care autoturismul pe care il conducea a lovit o bordura. Femeia nu a mai putut controla automobilul, care s-a izbit de un stalp de iluminat, de unde a ricosat in camionul pe care incercase sa il depaseasca.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Magistratii au schimbat regimul de detentie al lui Gigi Becali intr-unul deschis, astfel cq patronul Stelei poate merge la munca. Gigi Becali va putea executa munci necalificate in agricultura, constructii, amenajari stradale sau sortarea deseurilor

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! De la 1 ianuarie 2014 cresc amenzile

Ultimele știri de la Deschideri1