accident

Accident mortal, produs duminica (1.06.2014) langa Primaria Sectorului 4 din Bucuresti! Doi oameni au murit iar alti trei se zbat intre viata si moarte. Vezi detalii cutremuratoare

 

 

 

Accidentul s-a petrecut lângă Primăria Sectorului 4, potrivit România TV. Martorii au spus că una dintre maşini era pe linia de tramvai, moment în care a fost izbită în plin de un alt autoturism.

 

 

Una din ipoteze este că şoferul a vrut să întoarcă, dar nu s-a asigurat. Din sens opus venea o maşină cu viteză, condusă de o femeie. Doi dintre pasagerii maşinii aflate pe linia de tramvai au murit pe loc.

 

„În accident au fost implicate două autoturisme. Au fost în total cinci victime, patru adulţi şi un copil, iar două dintre ele au fost declarate decedate de către medicul ajuns la faţa locului. Două persoane au fost încarcerate. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială pentru stins incendii, cu apă şi spumă. Descarcerarea victimelor s-a făcut greu, întrucât elementele autoturismului erau contorsionate”, a declarat locotenent Cornea Nicolea, reprezentat ISU.

 

Printre răniţi este şi o fetiţă de 7 ani, a cărei viaţă atârnă de un fir de aţă. Ea este în comă indusă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Poliţiştii nu au stabilit deocamdată cine a fost vinovat de producerea accidentului. Anchetatorii au nevoie de imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

 

„Poliţia a făcut măsurători la locul accidentului. S-au făcut cercetări pentru a se vedea cauzele care au dus la producerea accidentului. Declaraţiile martorilor sunt contradictorii. Cele trei victime, printre care şi o fetiţă, au fost transportate la spital. Cele două victime vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici”, a declarat la România TV, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

 

Cele două femei moarte în accident aveau aproximativ 50 de ani.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

La un pas de dezastru! O masina a luat foc pe DN1 in zona localitatii Ciolpani, luni dimineata (2.06.2014). Traficul este ingreunat

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce planuri are Ministerul Educatiei pentru elevii care nu iau examenul de bacalaureat! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate