ULTIMĂ ORĂ:

Accident pe A2, sambata (25.01.2014) intre localitatile Lehliu si Drajna. Autoritatile au decis inchiderea temporara a tronsonului respectiv

Accident pe A2, sambata (25.01.2014) intre localitatile Lehliu si Drajna. Autoritatile au decis inchiderea temporara a tronsonului respectiv
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Un microbuz s-a rasturnat in sant, sambata dimineata, pe A2, intre localitatile Lehliu si Drajna. Autoritatile au decis inchiderea temporara a tronsonului respectiv si devierea autoturismelor pe drumul national DN 3A

Incepand cu ora 09:00, circulatia rutiera va fi temporar inchisa pe autostrada A2 – sensul de deplasare Bucuresti – Constanta (calea 1) , km 65+000 – 105+000, din cauza producerii unui accident rutier, anunta CNADNR.

 

Circulatia a fost oprita din cauza unui microbuz care s-a rasturnat in sant. Accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteo.

 

Temporar traficul va fi deviat pe drumul national DN 3A, intre km 0+000 – 43+300 (iesire A2 Lehliu – DN 3 A Drajna – intrare pe A2).

 

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de „cod galben”, autoritatile incercand astfel sa previna inzapezirea soferilor in trafic. De la ora 22.00, CNADNR a decis si inchiderea circulatiei pe DN 67C in Gorj.

 

ANM a extins codul portocaliu de vreme severa pentru mai multe judete. Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a precizat, la comandamentul de iarna organizat la Guvern, ca este posibil ca atentionarea cod portocaliu sa fie extinsa, sambata, si pentru judetele Olt, Teleorman, Arges, Dambovita si Prahova, iar judetele din sud-vestul tarii, precum Mehedinti, sa fie scoase, sambata seara, de sub aceasta atentionare.

 

 rtv.net