amenda

Actiune de amploare a politistilor de la Biroul Rutier Iasi! Sute de soferi au fost amendati la trecerile cu cale ferata, dupa ce au fost prinsi ca nu respecta regulile de circulatie

 

 

 

In urma unei actiuni derulate ieri, 17 decembrie, de politistii de la Biroul Rutier Iasi, in colaborare cu politistii de la Sectia Regionala de Politie Transporturi, sute de soferi au fost amendati la trecerile cu cale ferata, dupa ce au fost prinsi ca nu respecta regulile de circulatie, mai precis semnalele acustice si luminoase.

 

Actiunea a fost organizata pe linia prevenirii si combaterii accidentelor rutiere produse in zona trecerilor la nivel cu calea ferata, precum si pentru sanctionarea soferilor care nu respecta regulile de trecere in aceste zone, ocazie cu care au fost amendati 293 de soferi, au fost controlate 515 autoturisme, fiind retinute 16 permise de conducere si 8 certificate de inmatriculare.

 

De exemplu, a fost depistat si sanctionat Alexandru P., de 28 de ani, din Iasi, care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, in timp ce semnalele luminoase si acustice erau in functiune. A fost depistat si sanctionat si Adrian A., de 33 de ani, din Holboca, dupa ce a fost prins pe DE 583, in localitatea Podu Iloaiei, cand nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, in timp ce semnalele luminoase si acustice erau in functiune.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi care sunt cele opt firme interesate de licitatia pentru refacerea strazilor din Iasi!

URMĂTORUL ARTICOL

Strategie de dezvoltare teritoriala intre Iasi, Bacau, Neamt si Vaslui! Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in