ULTIMĂ ORĂ:

Activitatile ocazionate de 1 Decembrie la Iasi vor avea loc in Piata Unirii. Vezi ce artisti vor canta pentru ieseni

Activitatile ocazionate de 1 Decembrie la Iasi vor avea loc in Piata Unirii. Vezi ce artisti vor canta pentru ieseni
Citit : 7 views Comentariu

Activitatile ocazionate de 1 Decembrie vor avea loc in Piata Unirii. Programate sa inceapa dimineata la ora 9.00, manifestarile vor fi deschise de un concert de muzica populara.

Pe scena amplasata in Piata Unirii vor urca Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Maria Ghinea, Mioara Velicu, Nicolae Hrib sau Zenaida Julea. Incepand cu ora 10.00, rolul principal in cadrul manifestarilor va fi preluat de politicieni cu discursurile deja traditionale. Printre participanti se numara ministrii Eugen Teodorovici, Dan Sova si Remus Pricopie. 

 

Dupa finalizarea manifestarilor ocazionate de Ziua Nationala, inclusiv a paradei militare, iesenii vor putea participa la masa de Ziua Nationala a Romaniei, la care vor fi oferite 7.500 de portii de fasole cu carnati, care vor fi servite pe strada Lapusneanu. Tot pe 1 decembrie vor fi aprinse si luminile de sarbatori in oras. „In cartiere am instalat cam 75 la suta din instalatii, dar vom termina pana de Sfantul Nicolae. Pe zona centrala am terminat si vom aprinde luminile la ora 17.30. La 18.00 vor fi aprinse si luminile de la Palas”, a declarat primarul Gheorghe Nichita. Edilul a mai anuntat ca va relua diligentele pentru declararea zilei de 24 ianuarie (ziua unirii Moldovei cu Muntenia) sarbatoare nationala. „Oricum in aceasta zi nu munceste aproape nimeni”, a concluzionat primarul Nichita.

 

bzi.ro