Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan. Unul dintre cei mai apreciati actori americani, Hoffman, avea 46 de ani

 

 

 

Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort duminică după-amiază în apartamentul său din New York, potrivit unui oficial. Actorul a fost găsit în baia apartamentului său din Pickwick House, Manhattan, în jurul orei 11:15, de către un scenarist, potrivit Wall Street Journal, citat de Mediafax.

 

Celebrul actor american avea vârsta de 46 de ani.

 

Philip Seymour Hoffman, în vârstă de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din „Capote” în 2006 şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria „cel mai bun actor în rol secundar” pentru prestaţiile sale din filmele „Charlie Wilson’s War” (2007), „Doubt” (2008) şi „The Master” (2012). Actorul american are o filmografie bogată – a jucat deja în peste 50 de filme -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din „Marele Lebowski”, „Talentatul domn Ripley”, „Doi oameni perfecţi”, „Dragonul Roşu”, „Cold Mountain”, „Misiune: Imposibilă III”, „Synecdoche, New York”, „Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi „Moneyball: Arta de a învinge”.

 

Actorul Philip Seymour Hoffman, 45 de ani, a fost internat anul trecut, într-o clinică de dezintoxicare timp de 10 zile pentru a scăpa de dependenţa de heroină şi de pastile antidepresive, conform TMZ.com. Starul din „The Hunger Games: Catching Fire”, care a rămas discret cu privire la internare, a părăsit clinica de reabilitare la 24 mai şi de atunci şi-a reluat munca pe platourile de filmare la un proiect ce se desfăşoară în Europa.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Marele premiu pus in joc, duminica 2 februarie 2014, la 6 din 49 a fost castigat!

URMĂTORUL ARTICOL

Michael Schumacher ar putea avea nevoie de cateva luni pentru a se trezi din coma indusa de medici. Nu exista garantii ca acesta isi va reveni complet dupa accident

Ultimele știri de la International