ULTIMĂ ORĂ:

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica (02.05.2014) cod galben de ceata pentru mai multe judete! Vezi detalii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica (02.05.2014) cod galben de ceata pentru mai multe judete! Vezi detalii
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Între orele 07:10 si 10:10, pe spații relativ extinse în județele Botoșani, Vaslui, Vrancea și Bacău și local în județele Iași, Neamț, și Galați, inclusiv drumurile naționale și europene, se vor semnala ceață ce determina vizibilitate redusă, local sub 200m si izolat sub 50 m, burnite izolate.

 

 

De asemenea, între orele 06:00 si 10:00 în sudul judeţului Caraş Severin se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala pot atinge si depasi local 60 -70 km/h.

 

Din păcate, meteorologii nu au veşti bune pentru noi, deşi ne-am fi dorit ca primavăra să vină cu soare, se anunţă o vreme în general închisă pentru zilele următoare.

 

Duminică va ploua pe arii extinse în sudul şi în estul ţării, iar local şi în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp în Oltenia, Muntenia, în Carpaţii Meridionali şi Orientali, precum şi în Subcarpaţii Moldovei. 

La munte, iar noaptea trecător şi în zona deluroasă a Moldovei şi în estul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu putere în regiunile sudice, centrale şi in zona montana, zone în care rafalele vor depăşi 50 km/h, cu precădere în cursul zilei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 2 grade în Moldova până în jur de 14 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între 0 şi 7 grade.

 

Duminică, bucurestenii trebuie sa-si planuiasca activitati de interior pentru ca vremea va fi închisă, temporar va ploua, iar vântul va avea rabufniri nervoase. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.