Adrian Corduneanu, față în față cu poliția în București
Adrian Corduneanu, față în față cu poliția în București

Adrian Corduneanu, față în față cu poliția în București. Interlopul se află în arest la domiciliu în Iași – VIDEO

Interlopul Adrian Corduneanu, cunoscut în special din cauza brutalității pe care a afișat-o în social media, dar și în realitate, a fost protagonistul unui episod mai puțin comun. Într-un live pe TikTok, interlopul poreclit ”Beleaua” s-a întâlnit cu oamenii legii din București. Trebuie menționat faptul că înterlopul ieșean nu a părăsit domiciliul, el aflându-se în arest.

 

Într-un live pe care Adrian l-a făcut alături de Sermin, un alt cunoscut al lumii interlope, Adrian Corduneanu a dat ”nas în nas” cu oamenii legii. Concret, oamenii legii au avut mai multe sesizări referitoare la faptul că Sermin nu respectă ordinea și liniștea publică. Aceștia s-au prezentat la locația transmisă și au constatat faptul că interlopul din București se află în live cu „Beleaua” de la Iași. Interlopul ieșean nu a vrut să facă niciun comentariu, cu toate că Sermin le-a transmis polițiștilor că pot vorbi cu acesta.

 

Adrian Corduneanu se află în arest la domiciliu după un dosar în care este acuzat de mai multe fapte penale. Interlopul este de câteva luni în această măsură și de atunci, din plictiseală, s-a apucat să facă TikTok. Pe de altă parte, Sermin este un cunoscut al rețelelor de socializare. Interlopul  face parte din clanul Pian fiind fratele lui George Pian.

 

@danielionut7751 Să moară Costeluș dacă mai fac 🤣🤣🤣 #sermin #adrin #beleaua #beleauadelaiasi #politia #jocuri #provocări #foryou #foryoupage #viralvideo #viral ♬ sunet original – Daniel🦁

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Silviu Gurlui anunță dezastru ecologic pe un râu de lângă municipiul Iași: Îmi este rău, dureri de cap și vomă – FOTO, VIDEO

URMĂTORUL ARTICOL

Scandal la Aeroportul Iași! Revoltă împotriva transportatorilor din Republica Moldova

Ultimele știri de la Deschideri