Afaceristul iesean Liviu Munteanu vorbeste despre afacerile familiei Ponta

Afaceristul ieşean Liviu Munteanu, cercetat sub control judiciar în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, ar fi semnat un denunţ împotria rudelor prim-ministrului. Informaţia a fost prezentată de presa centrală, citând surse juridice, în contextul în care, ieri, la se­diul Direcţiei Naţionale An­ticorupţie din Ploieşti, a fost chemată la audieri şi sora premierului Victor Ponta. Mama acestuia, Cornelia Naum, este şi ea martor în acest dosar.
La rândul său, Liviu Mun­teanu este cercetat în acest dosar în care procurorii investighează deturnarea unor fonduri europene, de aproximativ 8 milioane de lei, bani aferenţi unui contract de extindere a re­ţelei de canalizare a oraşului Comarnic. Omului de afaceri Liviu Munteanu, este un personaj foarte controversat el fiind naş de cununie al raketului basarabean Ion Druţă şi cumătru cu celebrul interlop Vasile Rodideal, dat în urmărire generală.
În singura declaraţie dată de Muntea­nu în acest caz, ieşeanul a negat acuzaţiile aduse de an­chetatori. Acesta a fost admi­nistrator al uneia dintre firmele prin care s-au deturnat fondurile europene, renunţând la această calitate cu puţin timp înainte ca dosarul de la DNA să fie înregistrat.

 

sursa:zdi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Fantezie si indemanare printre randuri de culoare la Biblioteca Judeteana Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Sute de comercianti vin in Iasi

Ultimele știri de la Eveniment