ULTIMĂ ORĂ:

Afla cat vor costa brazii de Craciun! Vezi preturile la brazi naturali, artificiali si la ghiveci in marile supermarketuri

Afla cat vor costa brazii de Craciun! Vezi preturile la brazi naturali, artificiali si la ghiveci in marile supermarketuri
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

„Anul acesta vor fi tăiaţi aproximativ 120.000 de pomi de Crăciun, din care 28.201 vor fi brazi, restul molizi. De la ocoalele silvice de stat vor fi tăiaţi 51.799 de pomi, ţinând cont că statul mai administrează doar 49,7% din ocoalele silvice, restul până la 120.000 de pomi vor fi tăiaţi de către ocoalele silvice private”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Adam Crăciunescu, directorul Regiei Naţionale a Pădurilor.

 

 

Cât vor costa brazii de Crăciun

 

„Romsilva va practica adaosuri mici, că nu avem alte cheltuieli, îi comercializăm direct de la ocoale. Astfel, un molid cu înălţimea de 1,3 metri va costa 10 lei, unul cu o înălţime de 2-3 metri va costa 20 de lei. Brazii vor costa 20 de lei cei cu o înălţime de 1,3 metri şi 30 de lei cei cu înălţimea de 2-3 metri”, a mai spus Adam Crăciunescu.

 

Au apărut deja pomi de Crăciun

 

Bricostore a pus deja brazi de Crăciun la vânzare. „Bradul tăiat Normandia” de la Bricostore, cu o înălţime de 1,75-2,20 metri, costă  80 de lei, potrivit catalogului magazinului. Şi magazinele online au postat oferte cu brazi de Crăciun.

 

Un brad natural de 1,8-2,1 metri costă la brazicraciun.com 195 de lei. Unul de 3 metri ajunge la 297 de lei. Administratorul site-ului promite că brazii vor fi livraţi în 3-4 ore, gratis, în Bucureşti. În plus, cei care vor cumpăra brazi, în funcţie de modelul ales vor primi fie câte o acadea de pom şi o căciulă de Moş Crăciun, fie o sticlă de vin şi o căciulă de Moş Crăciun.

 

Brazi la ghiveci

 

Brazii care după sărbători vor putea fi plantaţi în curte sunt mai scumpi. Un brad la ghiveci cu o înălţime de 2 metri costă 435 de lei. Brazii artificiali, pe lista multor români de sărbători, costă între Un brad la ghiveci, mai mic, de 1,4-1,6 metri poate fi cumpărat cu 229 de lei, fără TVA, potrivit parcuri.ro.

 

Brazi artificiali

 

La Metro, un brad artificial costă între 99 şi 549 de lei, în funcţie de mărime, precum şi de materialul folosit la confecţionare. Şi Bricostore pune la dispoziţia clienţilor brazi artificiali. Un brad alb de 1,8 metri costă 180 de lei, în timp ce bradul artificial „Canadian” costă 50 de lei şi are o înălţime de 1,8 metri.