ULTIMĂ ORĂ:

Afla ce spun ultimele cercetari despre cea mai eficienta dieta!

Afla ce spun ultimele cercetari despre cea mai eficienta dieta!
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Cea mai buna solutie pentru femeile care vor sa slabeasca e sa adopte dieta omului din pestera, potrivit unei noi cercetari.

 

 

Oamenii de stiinta au facut descoperirea dupa ce au urmarit obiceiurile alimentare ale unor femei, timp de doi ani si au comparat rezultatele obtinute de aceastea.

 

La sfarsitul celor doi ani, s-a observat ca femeile care au urmat dieta paleolitica au pierdut in greutate de doua ori mai mult decat cele care au urmat alte diete.

 

Oamenii de stiinta spun ca suntem programati genetic sa mancam la fel cum o faceau oamenii pesterilor, inainte de revolutia din agricultura. De altfel, dieta paleolitica asa cum a fost denumita, ar putea fi solutia pentru bolile moderne care afecteaza oameni de pe tot globul: diabet, obezitate, boli cardiovasculare si multe altele, potrivit doctorulzilei.ro.

In ce consta, de fapt, aceasta dieta? In primul rand, se bazeaza pe produse care pot fi vanate, pescuite sau culese: carne, peste, scoici, oua, legume, alune, radacinoase si fructe de padure. Nu au ce cauta in aceasta dieta produsele fainoase, zaharul, uleiurile procesate si sarea. Cat despre bauturi, aveti voie doar apa sau ceai verde. Pofta de dulce o puteti satisface cu miere. Din cand in cand aveti voie sa folositi si uleiurile nerafinate in salate. Planul include si miscare.