ULTIMĂ ORĂ:

Afla cum va fi vremea in aceasta saptamana (14-20 aprilie 2014) la Iasi

Afla cum va fi vremea in aceasta saptamana (14-20 aprilie 2014) la Iasi
Citit : 12 views Comentariu

 

 

 

Vremea la Iasi

 

Astazi, la Iasi vremea va fi inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 17 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi usor mai scazuta. Maine, in Iasi se pot inregistra averse, sansele de precipitatii fiind foarte ridicate. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de doar 11 grade Celsius. Vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi usor mai ridicata decat in zilele precedente. 

 

Vremea inchisa si rece se va mentine si spre mijlocul saptamanii. Miercuri in Iasi va fi deosebit de rece fata de normalul termic al perioadei. Se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Se pot inregistra precipitatii, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Si spre seara vor fi precipitatii din abundenta. Joi, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 5 grade Celsius, in timp ce valoarea maxima se va situa in jurul a 13 grade Celsius. Se pot inregistra averse, in timp ce umiditatea aerului se va mentine ridicata. Vremea inchisa se va mentine si in Vinerea Mare. Astfel, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 15 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi destul de ridicate, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Si in Sambata Mare, vremea la Iasi va fi inchisa si rece. Temperatura aerului se va situa In jurul valorii minime de 6 grade Celsius, in timp ce maxima din termometre va fi de doar 12 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi foarte ridicate, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. 

 

Duminica, in prima zi de Paste, la Iasi cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Temperatura aerului se va incadra intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 17 grade Celsius. Luni, in a doua zi de Paste, vremea va fi la fel de inchisa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 18 grade Celsius.