ULTIMĂ ORĂ:

Afla de cate ori o sa iubesti in viata in functie de zodie

Afla de cate ori o sa iubesti in viata in functie de zodie
Citit : 532 views Comentariu

Persoanele iubite nu ne sunt programate în viață, se întâmplă pur și simplu. Chiar și atunci când iubirea e neîmpărtășită ea continuă să existe. Iubim fiecare în felul nostru și ne îndrăgostim mai repede sau pe parcursul timpului.

Berbec

Berbecii își aleg cu grijă partenerii de viață. Preferă să aștepte persoana potrivită decât să cunoască oameni incompatibili din punct de vedere emoțional. Dragostea adevărată nu se găsește la fiecare colț, de aceea vor iubi cu adevărat doar 3 persoane. Relațiile vor fi de lungă durată.

Taur

Taurii cunosc mulți potențiali parteneri, dar când lucrurile devin serioase abandonează relația. Le lipsește acel ceva care să completeze relația. Până nu își vor rezolva problemele personale nu vor avea parte de iubiri adevărate. Vor iubi de 5 ori în viață, uneori mai superficial.

Gemeni

Numărul iubirilor la nativii Gemeni crește considerabil de la an la an. Găsesc o persoană, o iubesc un timp, apoi se plictisesc și pleacă. Însă, în adâncul sufletului, Gemenii visează acea iubire perfectă. Doar de 2 ori vor iubi intens și suficient pentru o viață.

Citeste tot articolul pe YVE.ro