Alegeri europarlamentare 2014! Mai multe urne de vot vor fi amplasate in case particulare, spatii comerciale si foste CAP-uri din lipsa de spatii

În judeţul Cluj vor fi amenajate mai multe secţii de votare în foste CAP-uri, în case particulare şi în spatii comerciale.

Autorităţile locale au găsit această soluţie pentru satele şi cătunele unde nu există şcoli sau alte instituţii publice. Astfel, localnicii nu vor fi nevoiţi să meargă pe jos zeci de kilometri pentru a vota duminică.

 

Proprietarii care au decis să îşi transforme casele în secţii de votare vor fi recompensaţi cu 200 de lei.

 

În judeţul Vaslui, primarul unei comune a luat o decizie cel puţin ciudată. A pus în fruntea celor şapte secţii de votare o femeie de serviciu, deşi legea prevede că preşedintele secţiilor de votare trebuie să aibă pregătire juridică.

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

CANNES 2014: Regizorul Radu Jude a primit, vineri seara 23 mai, o mentiune speciala pentru scurtmetrajul „Trece si prin perete/ It Can Pass Through the Wall”

URMĂTORUL ARTICOL

Cutremurator! Un baietel de cinci ani, din localitatea Draganesti, judetul Galati, a murit, vineri 23 mai, dupa ce fost lovit de un cal

Ultimele știri de la Actualitate