Alegeri LPF! Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu sunt singurii candidati pentru functia de presedinte al LPF, alegerile urmand sa aiba loc astazi, 14 noiembrie 2013

 

 

 

Gino Iorgulescu s-a întâlnit cu reprezentanţii a nouă cluburi şi mai mulţi oameni politici înainte de alegeri. Se pare că Gigi Becali, la sfatul lui Cosmin Olăroiu, a decis să dea votul Stelei lui Gino Iorgulescu. 

 

ALEGERI LPF 2013. Astăzi au loc alegeri pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, iar marasmul în care se zbate de ani buni Liga I face ca actualul şef al LPF, Dumitru Dragomir, să aibă parte de emoţii că şi-ar putea pierde funcţia.

 

Tot mai mulţi preşedinţi de club sunt nemulţumiţi de serviciile sale, iar cel puţin trei dintre ei, după cum însuşi Dragomir recunoaşte, îl vor vota pe oponentul său, Gino Iorgulescu. „Sunt sigur sută la sută că voi câştiga un nou mandat în funcţia de preşedinte. Puneţi bani la pariuri oricât de mulţi, pentru că voi câştiga. Pronosticul este 15 voturi la 3 pentru mine sau 17 la 1. Am pregătit şi şampania, o masă cu delicatese, mi-am luat toate măsurile necesare”, spune Dumitru Dragomir.

 

De altfel, o casă de pariuri din Bucureşti a stabilit cote de pariuri pentru alegerile la preşedinţia LPF, Dumitru Dragomir fiind favorit cu o cotă de 1.35, în timp ce contracandidatul său, Gino Iorgulescu, are o cotă de 3.00.

 

Pe de altă parte, Dragomir a încercat totuşi un atac pe ultima sută de metri la adresa adversarului său, acuzându-l pe Iorgulescu că i-a chemat miercuri seara în oraş pe preşedinţii de cluburi, pentru a le da o masă şi a-i convinge să îl voteze.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Politistii din Buzau au deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei luni gasita moarta, miercuri 13 noiembrie, cu o punga pe fata, de catre mama ei, care o lasase in grija unui frate mai mare

URMĂTORUL ARTICOL

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat ca bugetul alocat educatiei in 2014 va creste si i-a asigurat pe studentii protestatari ca pentru Guvern educatia este o prioritate

Ultimele știri de la Sport