Alerta mondiala! Predictii sumbre de acum 3 ani privind izbucnirea celui de-Al Treilea Razboi Mondial par sa se apropie de adevar odata cu conflictul din Crimeea. Vezi detalii

 

 

 

Acum trei ani, cei mai buni astrologi, şamani şi parapsihologi din Rusia veneau cu un anunţ şocant. Cu toţii s-au pus de acord în legătură cu data izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial: în martie, anul acesta, în timpul Jocurilor de la Soci, sau maxim la câteva zile după. Nu au spus însă şi unde va izbucni conflictul.

 

 

Unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din Rusia, Pavel Globa, a explicat că aceste incidente au loc din cauza fenomenului denumit Super Luna. Spre exemplu, ziua în care Super Luna s-a aliniat cu Soarele a coincis cu intervenţia NATO în Libia. Astrologul a prevestit cu succes şi revoluţia din Siria, dar şi protestele masive care s-au produs în Asia, cum ar fi cazul Thailandei.

 

Armata ucraineană a fost plasată în stare de alertă, a anunțat sâmbătă președintele interimar Oleksandr Turcinov, la scurt timp după votul din parlamentul rus ce autorizează „recurgerea la forțele armate” în Ucraina.

 

Kievul estimează că aproximativ 6.000 de militari ruşi au fost trimişi în republica autonomă Crimeea, în timp ce Moscova susţine că mobilizarea trupelor este în concordanţă cu acordurile militare cu Kievul. Cu toate astea, premierul Arseni Iaţeniuk a dat asigurări că armata ucraineană nu va reacţiona la „provocările” Rusiei.

 

„Asistăm acum la o invazie armată rusă… Spaţiul aerian în Crimeea este închis din cauza numărului mare de aterizări de avioane şi elicoptere ruseşti”, a declarat reprezentantul preşedintelui ucrainean în Crimeea, Serghi Kunitsîn, la canalul de televiziune ART. 

 

In acest sens, Ucraina a denunţat violarea spaţiului ei aerian de către Rusia şi a cerut întoarcerea imediată a elementelor implicate la bazele lor, într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe. 

 

„Ministerul Afacerilor Externe ucrainean a protestat într-o notă trimisă Rusiei împotriva violării spaţiului aerian ucrainean… şi a cerut întoarcerea imediată a militarilor şi vehiculelor lor la bazele lor”, potrivit acestui comunicat. 

 

Mai mult, preşedintele ucrainean interimar Oleksandr Turcinov i-a cerut vineri preşedintelui rus Vladimir Putin să oprească „imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, într-un discurs televizat. 

 

„Mă adresez personal preşedintelui Putin, cerându-i să oprească imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, a declarat Oleksandr Turcinov. 

 

El a denunţat o provocare a Moscovei: „Este provocat conflictul şi apoi anexat teritoriul”.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Socant! Pavel Surdu, fiul unui cunoscut avocat din Craiova, a batut crunt un tanar de 27 de ani care a ajuns in stare grava la spital. A lovit cu pumnul atat de tare incat victima a cazut fulgerata pe trotuar

URMĂTORUL ARTICOL

Postul Pastelui 2014! Iata cateva sfaturi pentru a nu-ti pierde energia in aceasta perioada

Ultimele știri de la International