Alesii ieseni din PSD vor schimbarea numelui Aeroportului Iasi! Vezi cum s-ar putea numi aeroportul

 

 

 

Consilierii judeţeni PSD cer schimbarea numelui Aeroportului ieşean.

Aceştia au depus la registratura Consiliului Ju­deţean un proiect de hotărâre care vizează schimbarea denumirii „Aero­portului Interna­ţional Iaşi“ în „Aero­portul Internaţional «Moldova» Iaşi“.

„Iniţiativa noastră vine să completeze eforturile depuse până în prezent pentru modernizarea şi dezvoltarea aeroportului, demersuri pe care PSD le-a asumat şi sprijinit expli­cit, în spiritul angajamentului asumat în faţa ale­gătorilor prin Manifestul pentru Iaşi. Credem că acest lucru este absolut necesar, având în vedere faptul că trebuie să vedem şi să prezentăm aeroportul drept un pilon în cadrul pro­iectului de recunoaştere a Iaşului drept capitală a Regiunii Nord-Est. Con­siderăm că investiţia pe care o facem acum, cu fonduri locale şi guvernamentale, justifică pe deplin această perspectivă regională şi exprimă faptul că ne dorim un aeroport pentru întreaga Moldovă“, a declarat Cristian Stanciu, liderul consilierilor judeţeni ai PSD.

Proiectul înaintat de reprezentanţii PSD urmează să fie analizat în cadrul şedinţei în plen a CJ, care va avea loc joia viitoare. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

25 martie 2014, zi decisiva pentru coregraful Petru Susu acuzat ca incasa ilegal taxe! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Top 7 alimente care te ajuta sa ai o inima sanatoasa

Ultimele știri de la Actualitate