Am prins-o in pat cu altul cand il insela pe tata

De aproape o lună, Oana Zavoranu şi mama sa au ajuns din nou să se certe din cauza averii. Aflată pe patul de spital, Marioara Zăvoranu i-a dat o replică care a lovit exact în ”țintă”, femeia dezvăluind, în exclusivitate adevăratele motive ale acestui nou scandal dintre ele.
Marioara Zăvoranu a fost la un pas de moarte, iar starea sa de sănătate este în continuare sub semnul întrebării. Oana nu crede că s-a exagerat în privinţa stării de sănătate a mamei sale și, mai mult, ea a pornit un război acerb împotiva femeii care i-a dat viaţă, pe care o acuză că nu are nici un fel de instinct matern şi, în plus, că l-ar fi înşelat pe tatăl său.
„Sunt mai bine, mă simt mai bine, iar săptămâna viitoare o să merg acasă. Nu ştiam nimic din declaraţiile Oanei şi despre ce spune ea la TV”, ne-a declarat Marioara Zăvoranu în exclusivitate.
Mai mult, focoasa brunetă o acuză pe Marioara Zăvoranu că nu vrea să îi dea nici un ban din averea care i se cuvine. În perioada în care femeia de afaceri a fost internată, Oana a mers la spital la mama ei numai o dată.
„Ştiam de la început că Oana nu vrea să mă viziteze, Oana vrea doar acţiunile mele, acţiuni pe care nu am să le dau niciodată! Nu am timp, vreme şi nici puterea necesară să îi răspund. Mă gândesc doar la sănătatea mea”, ne-a mai spus Marioara, cu un glas sfârșit, de pe patul de spital.

S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat… Însă nimeni nu ştie adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu crede că nu este iubită de mama ei, aşa cum ar fi normal. Oana a simţit indiferenţa mamei ei de când era micuţă şi asta a măcinat-o tot timpul. Susține că s-a abţinut să nu spună adevăratul motiv până acum, însă, butoiul cu pulbere pe care stă a explodat!

Durerea cea mai mare a vedetei Tv ar fi, însă, aceea că mama ei nu a fost niciodată corectă faţă de tatăl ei. „Ei îi plăcea, pe banii tatălui meu, să achiziţioneze mobilă, obiecte şi tablouri de artă… Și. drept răsplată pentru vizoanele şi excursiile numai la hoteluri de 4-5 stele unde o ducea tata şi a luxului exorbitant în care trăia, ea avea şi un amant cu care tata a prins-o… Îl cunosc personal, într-un moment ea zicându-mi ca e «un amic»…Tata a fost devastat când a prins-o şi a iertat-o de dragul familiei, ca să nu cresc fără mamă…”, este declarația care a pus paie pe foc în scandalul dintre Oana și Marioara Zăvoranu.

 

 

sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ancheta oficiala in cazul mortii lui Tiberiu Brailean finalizata! Vezi aici de spune DSP si ce masuri s-au luat

URMĂTORUL ARTICOL

POCA 2014-2020, printre primele programe operationale lansate oficial in Romania

Ultimele știri de la Monden