Ampla actiune derulata de Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, prin Directia Servicii Studentesti si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, in campusul studentesc Tudor Vladimirescu. Vezi detalii

 

 

 

Aseara, in jurul orei 22.00, aproximativ 450 de studenti cazati in Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu au fost evacuati.

Aici a avut loc o ampla actiune derulata de Universitatea Tehnica (UTI) Gh. Asachi, prin Directia Servicii Studentesti (DSS) si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) al judetului Iasi si a vizat simularea unui cutremur. Intreg exercitiu a durat un minut. 

 

„Avand in vedere situatiile petrecute in ultimele luni in Romania, ne-am propus sa realizam si noi o asemenea actiune. Practic, atata timp cat Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu are cea mai mare densitate a populatiei din toata regiunea Moldovei consideram ca este foarte bine sa fim pregatiti si organizati, tocmai pentru a reduce la minimum numarul victimelor in eventualitatea unui cutremur. Totul a durat un minut. Exercitiul a continuat cu evacuarea unui intreg camin, T15. Au fost implicati aproximativ 450 de studenti”, a precizat Bogdan Budeanu, directorul DSS de la UTI. 

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Fundatia Casa Sperantei organizeaza pe data de 3 decembrie 2013 un eveniment spectacol la Casa de Cultura a Sindicatelor –Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Ieseni, atentie la tigara electronica!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in