ULTIMĂ ORĂ:

Ancheta in cazul sportivei Elena Mirela Lavric a ajuns aproape la sfarsit! Politistii trebuie sa stabileasca daca Elena Mirela Lavric a vrut sa-si puna capat zilelor sau s-a aruncat de la etaj de frica iubitului

Ancheta in cazul sportivei Elena Mirela Lavric a ajuns aproape la sfarsit! Politistii trebuie sa stabileasca daca Elena Mirela Lavric a vrut sa-si puna capat zilelor sau s-a aruncat de la etaj de frica iubitului
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Ancheta politiei in cazul intens mediatizat, al campioanei mondiale care s-a aruncat de la etajul 1, este aproape de final. Politistii trebuie sa mai audieze cateva persoane, martori-cheie ai incidentului petrecut in noaptea de 12 noiembrie, dupa care vor trimite concluziile la Parchet.

„La finalul cercetarilor, dosarul va fi inaintat Parchetului cu propuneri legale. Ancheta se apropie de sfarsit”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Oamenii legii nu s-au pripit sa traga concluzii, iar asta din cauza declaratiilor contradictorii pe care cunoscuta atleta le-a facut. 

 

Elena Mirela Lavric a declarat, in prima instanta, ca a vrut sa isi puna capat zilelor pentru ca fostul iubit si-a gasit o noua partenera. Dupa doua zile, a revenit asupra declaratiei si a spus ca, de fapt, s-a aruncat de la etajul 1 pentru ca era sechestrata in apartamentul lui Ionut Parfene, fostul iubit, si se temea pentru viata ei. Pe tot parcursul anchetei, tanarul si-a mentinut declaratia. Acesta le-a spus politistilor ca fosta iubita l-a vizitat si i-a spus ca vrea sa se impace cu el. In momentul in care i-a zis ca este implicat deja intr-o alta relatie, sportiva ar fi spus ca o sa intre cu masina in primul copac pe care il va gasi. Ionut Parfene sustine ca, intr-adevar, a inchis usa apartamentului, dar doar pentru ca fosta lui iubita sa se linisteasca si sa nu recurga la un gest extrem. In cazul in care se va dovedi ca povestea tanarului este reala, fosta campioana mondiala la atletism se va alege cu dosar penal pentru denunt calomnios. Daca Elena Mirela Lavric are, insa, dreptate si a fost tinuta cu forta in acel apartament,lui Ionut Parfene i se va intocmi dosar penal pentru lipsire de libertate. Acesta a fost deja reaudiat si si-a mentinut declaratiile initiale.

 

bzi.ro