isj_iasi

Anda Tanasa, noul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, a dezvaluit planurile de viitor pe care le are! Vezi detalii

Este oficial! Fostul director al Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi, profesorul Anda Tanasa, a devenit noul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ).

Este oficial! Fostul director al Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi, profesorul Anda Tanasa, a devenit noul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ).

Aceasta o inlocuieste pe demisionara Cristina Valcu. In acest context, prof. dr. Camelia Gavrila a afirmat ca faptul ca noul inspector va contribui la cresterea performantelor educationale ale judetului. „In aceasta dimineata (6 septembrie 2013 – n.r.), am primit ordinul oficial de numire ca inspector general adjunct, din partea Ministerului Educatiei Nationale, a doamnei Anda Tanasa. Aceasta a dovedit calitati importante manageriale avand in vedere ca s-a aflat la conducerea unui colegiu greu, complex si cu probleme dificile. Sunt convinsa ca se va adapta foarte bine in echipa noastra si ca va contribui la cresterea performantelor invatamantului iesean”, a considerat inspectorul general. Dincolo de toate acestea, Tanasa a acceptat sa dezvaluie o parte din ideile pe care le doreste a fi puse in practica.

„In primul rand, sunt onorata de faptul ca mi-a fost acordata aceasta incredere. Imi doresc sa-mi pun, in slujba Inspectoratului Scolar, intreaga expertiza de manager pe care am avut-o la conducerea Colegiului Gh. Asachi. Imi doresc foarte mult sa continui, si chiar sa contribui la continuitatea rezultatelor foarte bune obtinute la examenele nationale, si nu numai, de invatamantul preuniversitar iesean, din aceasta noua pozitie pe care o ocup. De asemenea, avand in vedere faptul ca am competente pe ceea ce inseamna segmentul invatamantului profesional si tehnic, mi-as dori foarte mult ca acesta sa creasca, deoarece, pana acum, el a fost tratat intr-o maniera foarte buna, dar, luand in atentie faptul ca, in trecut, el reprezenta un aspect foarte important pentru invatamant, eu imi doresc foarte mult ca acesta sa creasca si mai mult”, a declarat noul inspector general adjunct.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mesaje si sms-uri de Sfanta Maria! Iata cateva exemple de urari pentru cei care isi serbeaza ziua numelui de Sfanta Maria

URMĂTORUL ARTICOL

Institutii de cultura din Iasi (24) – Ateneul Tatarasi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in