ceata

ANM a emis in aceasta dimineata (14.11.2013) o avertizare meteo de ceata pentru mai multe judete

 

 

 

Cod galben de ceata in mai multe judete

 

COD GALBEN de ceaţă în zona de sud a judetelor Dambovita, Prahova, Buzau, precum si in judetele Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti) si Calarasi, inclusiv drumurile nationale si europene aferente. Conform avertizării meteo, se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

 

Până după amiază, temperatura aerului ajunge la valori maxime cuprinse în general între 6 grade în nordul Moldovei şi în depresiunile intramontane şi 14 grade în Banat.  Vântul este ceva mai alert în sud şi în sud-est şi drept urmare scade uşor temperatura resimţită.

 

Şi în Capitală va fi o zi cu cerul încărcat de nori plumburii din care trecător plouă slab sau cade burniţă. Vântul suflă moderat, iar până la amiază mercurul din termometre abia dacă ajunge la 10, 11 grade, valoare foarte apropiată însă de normalul datei din calendar.

 

Deşi suntem la jumătatea ultimei luni de toamnă, regimul termic e încă uşor mai ridicat decât în mod normal la această dată, îndeosebi în regiunile vesticve. Meteorologii prognozează maxime de la 6 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în Dealurile de vest. Norii acoperă cerul o bună parte a zilei în regiunile extracarpatice unde, izolat, plouă slab. Doar în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Orientali trecător  vor fi precipitaţii mixte. Vântul suflă mai turbulent în sud şi în est.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Conflictul dintre Primaria Iasi si Apa Vital ii lasa pe soferi fara masini! Municipalitatea a somat public modul in care societatea de apa lucreaza in oras

URMĂTORUL ARTICOL

Politistii din Buzau au deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei luni gasita moarta, miercuri 13 noiembrie, cu o punga pe fata, de catre mama ei, care o lasase in grija unui frate mai mare

Ultimele știri de la Actualitate