ceata

ANM a emis un cod galben de ceata si chiciura, miercuri dimineata (18.12.2013) pentru mai multe judete

 

 

 

Până la ora 10:00, în județele Constanța şi Tulcea, inclusiv autostrada A2, se va semnala ceață care determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Fenomene asociate: izolat depunere de chiciură.

 

 

Până la ora 10:00, în sudul judeţului Dâmboviţa şi, local, judeţele Teleorman, Ialomiţa şi Călăraşi, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Fenomene meteorologice asociate: izolat chiciură.

 

Până la ora 11:00, local în judeţele Gorj şi Vâlcea, inclusiv municipiile Târgu Jiu şi Drăgăşani, se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

Până la ora 12:00, pe spaţii extinse în judeţele Bacău, Vrancea, Neamț, Vaslui şi Botoșani se va semnala ceață, vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat 50 de metri, trecător chiciură.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gigantul american din domeniul internetului Google a cumparat compania producatoare de roboti Boston Dynamics, printre clientii creia se numr Ai armata americana

URMĂTORUL ARTICOL

Diana Gabriela Damian, o studenta de 19 ani, venita din Bârlad la facultate in Bucuresti, a fost lovita pe trecerea de pietoni de un baiat de bani gata care mergea cu viteza

Ultimele știri de la Actualitate