Antibiotice, 59 de ani de continuitate şi performanţă românească

Astăzi, compania Antibiotice este una dintre cele mai importante companii producătoare de medicamente din România. În portofoliul său s-au adaugat an de an noi medicamente din diverse clase terapeutice şi astfel s-a creat un nomenclator de produse echilibrat, ce conţine atât medicamente tradiţionale dar şi medicamente de ultimă generaţie. De la “glonţul de aur “ al medicinei, cum era considerat antibioticul în anii 70, portofoliul s-a extins la medicamente utilizate astăzi în terapia modernă: cardiologie, sistem nervos central, oncologie etc. Astăzi, cele peste 140 de produse ale companiei sprijină şi susţin actul medical al profesioniştilor din orice unitate medicală din România.

Aceşti ani au însemnat multă muncă, dedicare, adaptare continuă, cunoaştere, trei generaţii de oameni cu expertiză în domenii specializate. O companie este puternică şi competitivă prin experienţa si profesionalismul angajaţilor săi. Competitivitatea necesită şi profesii specializate, iar astăzi, Antibiotice are una dintre cele mai competitive echipe de specialişti din industria farmaceutică românească.

Locul 4 ocupat de compania Antibiotice în rândul producătorilor de medicamente generice din România, calitatea de lider mondial în producţia substanţei active Nistatină, cât şi numeroşii parteneri interni şi internationali, din SUA, UE, Rusia, Asia, Africa etc., certifică încrederea investită în calitatea produselor şi proceselor de fabricaţie pe care le dezvoltă compania.

“Prin performaţă am creat plusvaloare, am reuşit să construim şi să dezvoltăm o platformă de producţie care respectă standarde de calitate internaţionale. Am îmbrăţişat întotdeauna ideile bune şi am privit cu încredere în viitor, am fost creativi şi am îndrăznit. Astfel, astăzi, la implinirea a 59 de ani de activitate suntem mândri când vedem logo-ul companiei “Antibiotice a+” în mâinile unui pacient ce tocmai a ieşit dintr-o farmacie, într-o ştire la televizor dar şi atunci când circulăm în ţară cât şi în afara ei. Mulţumesc tuturor angajaţilor companiei pentru loialitatea şi dedicarea lor, mulţumesc tuturor partenerilor cu care împreună ne-am dezvoltat, mulţumesc tuturor oamenilor care au încredere în produsele noastre şi pentru care ne străduim să aducem un plus de sănătate“, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice SA.

Misiunea companiei, pe lângă aceea de a face medicamente valoroase o reprezintă preocuparea continuă pentru o dezvoltare durabilă. “Ştiinţă şi suflet nu este numai sloganul companiei, este deja o misiune asumată. Susţinătoare activă a vieţii sociale, implicată în programe pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, Antibiotice a înfiinţat din anul 2011, Fundaţia Antibiotice Ştiinţă şi Suflet, ce orientează donaţiile şi acţiunile de caritate către susţinerea sănătăţii, educaţiei, culturii şi sportului (echipa de volei feminin Penicilina Iaşi beneficiind de susţinerea companiei de peste 50 de ani)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

De Craciun, profesorii primesc un cadou mult asteptat

URMĂTORUL ARTICOL

Cat de ghinionista esti, in functie de zodie

Ultimele știri de la Economic