Antonia, jefuita inainte de procesul cu Vicenzo

Antonia a ajuns, azi, în fața instanței unde a avut primul termen în procesul de divorț cu Vicenzo Castellano. Artista nu a putut prezenta actele la tribunal, pentru că, susține ea, i-au fost furate cu câteva zile în urmă.

Judecătorii au hotărât să amâne procesul de divorț dintre Antonia și Vicenzo pentru data de 10 aprilie, după ce avocatul italianului a declarat că nu este normal ca clientul său să fie chemat în instanță în România, în condițiile în care el are domiciliul în Italia. Reprezentantul lui Vicenzo a depus la dosar acte care dovedesc că acesta nu mai locuiește de mult timp în România.
La rândul ei Antonia, a mărturisit că nu-și poate prezenta actele de identitate pentru că i-au fost furate cu câteva zile în urmă. Artista susține însă că speră din toată inima să se termine cât mai repede procesul și să se înțeleagă cu Vicenzo.
”Sper să ajungem la o înțelegere amiabilă”, a declarat Antonia pentru Libertatea.
Recent, după ce a devenit mama unui băieţel, al cărui tată este Alex Velea, Antonia a refuzat să se separe oficial de soţul său la notar, întrucât nu a fost de acord cu condiţiile puse de acesta, mai exact de a recunoaște că se despart din vina ei.

 

sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Masina plina cu tigari de contrabanda, prinsa pe o strada din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Maine se sarbatoreste Ziua Protectiei Civile din Romania

Ultimele știri de la Monden