Antonia si Vincenzo Castellano, la un pas sa semneze o intelegere

La aproape un an şi jumătate de la momentul la care a cerut desfacerea căsătoriei, Antonia Castellano este gata să pună capăt scandalului cu soţul ei.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, avocaţii Antoniei au trimis deja familiei Castellano condiţiile în care vedeta este pregătită încheie un acord cu soţul ei, Vincenzo. Un detaliu extrem de interesant este faptul că una din principalele condiţii ale viitoarei înţelegeri este păstrarea secretului absolut asupra lucrurilor ce urmează a fi stabilite. De altfel, acest lucru este stipulat încă de la primul punct al înțelegerii scrise care a fost trimisă către Vincenzo, nerespectarea clauzei ducând la nulitatea întregului ”contract”. În acest moment, vedeta aşteaptă un punct de vedere din partea soţului ei și, dacă acesta este de acord cu solicitările artistei, despărțirea va deveni doar o formalitate în fața judecătorilor. Astfel, dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, cele două procese dintre Antonia şi Vicenzo Castellano, divorţ şi custodie, vor fi închise.

Custodia comună asupra Mayei
Potrivit documentelor aflate la dosarul de divorţ, Antonia Clara Castellano solicită desfacerea căsătoriei cu Vincenzo şi le cere judecătorilor să dispună revenirea ei la numele de Iacobescu, să instituie custodia comună asupra Mayei Rosaria şi să stabilească domiciliului fetiţei la ea. În plus, Antonia ar vrea ca soţul ei să plătească pensie alimentară. În privinţa programului, Antonia vrea ca soţul să serbeze ziua de naştere a fiicei lui din doi în doi ani, doar în anii impari. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Crăciun şi Revelion. În rest, Vincenzo ar putea să-şi viziteze fiica în primul şi al treilea sfârşit de săptămână din fiecare lună, de vineri ora 13.00, până duminică ora 18.00, „cu ridicarea minorei de la mama de către tată şi aducerea înapoi”.

 

 

sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

E grav bolnav si si-a facut deja testamentul

URMĂTORUL ARTICOL

Oportunitati de angajare pentru asistenti medicali si Infirmieri in Anglia

Ultimele știri de la Monden