Anul caprei de lemn

Conform zodiacului chinezesc, anul 2015 este dominat de semnul Caprei Verzi de Lemn.  In unele surse, acest an este considerat a fi Anul Oii de Lemn. Capra este identificata drept partea Yin a duetului Yin&Yang, partea feminina, mai calma, fiind atrasa de poezie, arta si solutionarea problemelor intr-o maniera lipsita de conflict.

Lemnul din aceasta combinatie este simbolul tuturor lucrurilor vii, al procesului de reinviere, fiind asociat cu copacii.

Semnul Caprei este dominat de pace si armonie, astfel 2015 anuntandu-se un an fara evenimente majore, asteptandu-se o imbunatire a starii actuale a lucrurilor.Numeroase evenimente ce s-au desfasurat pe parcursul ultimilor ani vor avea parte de solutii.

Influenta ei asupra carierei

Conform unei interpretari a perioadei ce urmeaza, anul Caprei de Lemn este un moment de schimbare, o epoca ce vine sa o inlocuiasca pe alta, oferindu-le oamenilor sperante noi pentru viitor . Cele mai favorabile luni ale anului guvernat de semnul Capre Verzi de Lemn sunt: Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie.

Vor exista numeroase oportunitati in acest an, insa oamenii trebuie sa invete cum sa le detecteze, pentru a nu le rata. De asemenea, Anul Caprei de Lemn este prilejul potrivit pentru a dezvolta latura creativa. Este important sa nu grabim unele lucruri, ci sa le oferim timp pentru ca acestea sa se desfasoare intr-un ritm relaxat, fara schimbari dramatice de situatie.

Ce influenta va avea asupra vietii amoroase

2015 va fi un an plin de emotii pozitive si circumstante mai mult decat favorabile pentru inceperea unor relatii amoroase. Unul dintre cele mai importante sfaturi in acest an este sa incercam sa ne urmam pasiunile si sa ne ocupam timpul cu activitati care ne fac placere si ne fac sa ne simtim bine. Relatiile din viata noastra sunt un alt sector caruia ar trebui sa ii acordam atentie, o introspectie asupra acestora fiind necesara, pentru a le stabiliza si armoniza.

Mantra anului ce va debuta in luna februarie, conform calendarului chinezesc, este de a contempla tot ce s-a intamplat pana acum, in special evenimentele rezultate in timpul anului ce s-a incheiat, al tumultosului Cal. Este necesar sa empatizam cu cei care ne inconjoara si sa incercam sa fim generosi cu acestia.

Personalitatea celor nascuti sub semnul caprei

Persoanele nascute sub influenta acestui semn astrologic pot fi caracterizate drept blande si pacifiste, necesitand sa se afle in compania altor oameni in majoritatea timpului.Insa, dincolo de aceasta prima impresie, aceste persoane au o vointa de fier, o capacitate imensa de rezistenta si un spirit interprinzator de invidiat.

Urmatorul an dominat de acest element va fi 2027.

 

 

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

3600 de locuri scoase la concurs pentru admiterea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”

URMĂTORUL ARTICOL

Deputatul Costel Alexe: autostrada fazata o confirmare a bataii de joc si a dispretului fata de Moldova

Ultimele știri de la Monden